Φωτιά τώρα: Μεγάλο μέτωπο έξω από τη Λάρισα – Κλειστή η εθνική οδός - Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες από το σημείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (18/07) και στη Λάρισα, και συγκεκριμένα στην εθνική οδό πλησίον της διασταύρωσης Πλατυκάμπου.
Δείτε όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα στο liveblog του ethnos.gr
Κλειστή η εθνική οδός
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, η φωτιά ξέσπασε σε χόρτα δίπλα στην εθνική οδό για άγνωστο λόγο. Καίει τη χαμηλή βλάστηση αλλά και παλαιά λεωφορεία που βρίσκονται στο σημείο (σταθμός Νιαβής).
Αυξημένες δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να σταματήσουν την πυρκαγιά που λόγω του ανέμου κινείται με κατεύθυνση τα Φάρσαλα. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν κτηνοτροφικές μονάδες και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει κλείσει, ενώ η αστυνομία στον κόμβο Πλατυκάμπου εκτρέπει τα οχήματα από άλλη κατεύθυνση σε ακτίνα περίπου ενός χιλιομέτρου.
Ο άνεμος είναι νοτιάς και αυτή τη στιγμή είναι ο μεγάλος «εχθρός» των πυροσβεστών (περίπου 20 άνδρες και 7 υδροφόρα οχήματα) στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν.
Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 25χρονο θύμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



