Χαλκιδική: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι σε θάλασσες της Χανιώτης και των Νέων Πλαγίων
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο ηλικιωμένοι έχασαν χθες τη ζωή τους σε παραλίες της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί σε παραλία στα Νέα Πλάγια, του δήμου Νέας Προποντίδας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενας 81χρονος ημεδαπός.
Ο 81χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ακόμη, το απόγευμα, ανασύρθηκε από θάλασσα στη Χανιώτη, του δήμου Κασσάνδρας, μια 71χρονη με διαβατήριο από την Ιερουσαλήμ.
Η 71χρονη διεκομίσθη με όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



