Λύγισε και ο γυπαετός από τον καύσωνα: Εξαντλημένο πτηνό βρέθηκε στη μέση του ΒΟΑΚ – Δείτε φωτογραφίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν γυπαετός βγήκε ξαποστάσει στη μέση του ΒΟΑΚ εξαντλημένος από τον καύσωνα.
Του έδωσαν νερό
Το περιστατικό συνέβη στα Λινοπεράματα, λίγο πριν την Αγία Μαρίνα, στον ΒΟΑΚ. Το πτηνό ήταν πολύ αδύναμο λόγω του καύσωνα, ενώ κινδύνευε να παρασυρθεί από τα διερχόμενα οχήματα. Αμέσως, κάποιοι σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου και έσπευσαν να του δώσουν νερό.Ο συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου Βαγγέλης Κουτουμάνος, είπε στο cretalive ότι και άλλη φορά είχε βρει μπροστά του στο ίδιο σημείο γυπαετό, το περασμένο φθινόπωρο. «Ήταν μαζεμένο, κατσουφιασμένο» περιέγραψε ο ίδιος.
Παράλληλα, τόνισε πως όταν έδωσαν νερό στον γυπαετό άρχισε να αναθαρρεύει… Έκανε κάποια βήματα καθώς δεν μπορούσε να πετάξει, όμως, έδειχνε πως ήταν ήδη καλύτερα.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές που αργότερα περιέθαλψαν το άτυχο πτηνό.
Kadebostany στο ethnos.gr: «Κάποτε πίστευα ότι το να είσαι outsider ήταν αδυναμία, τώρα το βλέπω ως δύναμη»
«Χωρίς σκηνές και κουβέρτες σε ακραίες θερμοκρασίες»: Σε δραματικές συνθήκες χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το περιστατικό με τουρίστα στην Κρήτη: Σε ενήλικη η πρόταση για σεξουαλική συνεύρεση
Συναγερμός στον Λυκαβηττό: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



