Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας στην Εθνική Οδό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου έως και το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στο τμήμα του Α.Θ.Ε από το 32,7ο έως το 38,1οχλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα υλοποιείται αποκλεισμός της Αριστερής και Μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα υλοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ωράριο από τις 19:00 έως στις 06:00 και από Παρασκευή στις 21:00 έως το Σάββατο στις 08:00, ενώ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών.
Σημειώνεται ότι από την Παρασκευή 11/08/2023 στις 06:00 έως και την Πέμπτη 17/08/2023 στις 19:00 δεν θα υλοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εργασίες. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί
νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός επισημαίνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Παράλληλα εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Οργή κατά ΔΕΔΔΗΕ: «Κατηγορούν τον γιο μου για ρευματοκλοπή ύψους 2.100 ευρώ από τότε που ήταν ανήλικος»
Τι έδειξε το νέο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη - Στο μικροσκόπιο για έλεγχο όλα τα επιβατικά τρένα
Επανάσταση στην Ιατρική: Η πρώτη μεταμόσχευση προσώπου με δότρια γυναίκα που υποβλήθηκε σε υποβοηθούμενη ευθανασία
Συνταγματική Αναθεώρηση: Πώς ξεκινά, πώς ολοκληρώνεται και οι κρίσιμες πλειοψηφίες στη Βουλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



