Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας και σήμερα σε δασικές εκτάσεις - Πρόστιμα στους παραβάτες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ισχύ είναι και σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους σε δασικές εκτάσεις της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η είσοδος στο τμήμα του Περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-Χορτιάτη, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου) και στη δασική περιοχή Θέρμης. Συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί.
Με χθεσινή ανακοίνωσή της η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση. Υπενθυμίζεται ότι τη χθεσινή μέρα επιβλήθηκε πρόστιμο σε τρία άτομα για διέλευση, παρά την απαγόρευση, από το Σέιχ Σου.
Διαβάστε ακόμη
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



