Δραματικές εικόνες στα Πατήσια: Γυναίκα απειλεί να πέσει στο κενό γιατί της κάνουν έξωση από το σπίτι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δραματικές εικόνες εκτυλίσσονται έξω από οικία στα Άνω Πατήσια με γυναίκα να απειλεί πως θα πέσει στο κενόδιότι της κάνουν έξωση. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για πλειστηριασμό ωστόσο νεότερες αναφορές σημειώνουν πως πρόκειται για έξωση έπειτα από δικαστική διαμάχη ενοικιαστή – ιδιοκτήτη.
Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική με τρία οχήματα και 9 πυροσβέστες να παραμένουν στο σημείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει φτάσει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.
Νωρίτερα, το OPEN μετέδωσε εικόνες από το σημείο, όπου έχουν συγκεντρωθεί άνθρωποι για να αποτρέψουν να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια ενώ από το πρωί υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ στο σημείο.
Ανάμεσα σε όσους πήγαν να στηρίξουν την οικογένεια είναι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




