Η μεγάλη έξοδος: Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά – Φεύγουν οι αδειούχοι του Αυγούστου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μαζικά εγκαταλείπουν την Αθήνα οι αδειούχοι του Αυγούστου, με την κίνηση να είναι αυξημένη στο Λιμάνι του Πειραιά για δεύτερη ημέρα, ενώ αυξημένος είναι ο όγκος των οχημάτων που περνούν από τα διόδια.
Τα πλοία αναχωρούν από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με πληρότητες που αγγίζουν το 100%. Το διήμερο Παρασκευή έως σήμερα Κυριακή, υπολογίζεται πως θα αναχωρήσουν συνολικά 73.000 ταξιδιώτες από τον Πειραιά μόνο, με πιο δημοφιλείς προορισμούς την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
Χθες, Σάββατο αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τουλάχιστον 24.000 ταξιδιώτες, ενώ σήμερα Κυριακή αναμένεται να φύγουν πάνω από 26.000 επιβάτες.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι περισσότεροι νησιωτικοί προορισμοί στη χώρα μας εμφανίζουν τον Αύγουστο πληρότητες που ξεπερνούν το 90%.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



