Σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στον Έβρο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλοδαπός διακινητής συνελήφθη χθες σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Ο διακινητής προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη όταν τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα παράτυπους μετανάστες.
Ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα ενώ στη συνέχεια το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο ίδιος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.
Το όχημα έχει δηλωθεί πως εκλάπη την 13 Ιουλίου 2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Συνταγματική Αναθεώρηση: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων
Η σχέση του «Daniel» με τη φονική έκρηξη και οι ελλείψεις στη «Βιολάντα»: Πραγματογνώμονας εξηγεί
Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
Πάνω από 3.500 άνθρωποι ζουν καθηλωμένοι στο κρεβάτι λόγω κλινικής παχυσαρκίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



