26χρονος δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας: Συνελήφθησαν τέσσερις - Ανάμεσά τους ένας 15χρονος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέσσερις ανήλικοι, εκ των οποίων ο ένας 15 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα, για ρατσιστική ομοφοβική επίθεση σε βάρος 26χρονου.
Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων και συγκεκριμένα δύο 17χρονων, πολωνικής και αλβανικής υπηκοότητας, ενός 15χρονου ελληνικής υπηκοότητας και ενός ακόμα Πολωνού 18 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη και στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Πατησίων, όπου οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν σε 26χρονο με κίνητρο τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Ο παθών ειδοποίησε την Άμεση Δράση και οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Φερών.
Στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης που οδηγήθηκαν αναγνωρίστηκαν από το θύμα και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη.
Πώς φτάσαμε στη σύλληψη των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι κάμερες και το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης
Τραγωδία στην Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
Απίστευτο λάθος σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό στο φαγητό αντί για ξύδι
«Μόνο στη Νέα Υόρκη»: Άνδρας χόρευε πάνω σε νταλίκα εν κινήσει - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



