Φωτιά τώρα στη Φθιώτιδα: Απειλεί παράρτημα ΑμεΑ Δομοκού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά ξέσπασε τη Δευτέρα σε δασική έκταση πάνω από το Παράρτημα ΑμεΑ Δομοκού στη Φθιώτιδα (πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δομοκού). Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00’ της Δευτέρας (31/7).
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μεσα για το σημείο έφυγαν τα οχήματα του Κλιμακίου Δομοκού, αλλά και έξι οχήματα από Λαμία, Αργυροχώρι, Μακρακώμη και Παύλιανη.
Επιπλέον άμεσα ενήργησε το ένα PZL που βρισκόταν σε διατεταγμένη περιπολία λόγω του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου «3»), ενώ μέσα σε 5 λεπτά είχε σηκωθεί και το έτερο αεροσκάφος από το αεροδρόμιο της Λαμίας.
Διαβάστε ακόμη
Δραματικό βίντεο από το ναυάγιο στην Κερύνεια: Καρέ καρέ η μάχη των επιβατών μετά την ανατροπή του σκάφους
Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Ήταν μαχαιρωμένο πάνω από 10 φορές
Τέλος εποχής: Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Αργεντινής
«Μπλόκο» σε ChatGPT, Roblox και Reddit: Εντάσσονται στο αυστηρότερο ρυθμιστικό καθεστώς της ΕΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



