Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Λάρισα, όταν ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.
Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας, νοσηλεύεται με βαριά χτυπήματα, φέρει κάκωση στο νεφρό κι αναμένεται να εισαχθεί σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.
Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας, επιχειρηματίας, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι επειδή η τελευταία του ζήτησε να τερματίσουν τον γάμο τους, από τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.
Γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.
Ο άνδρας παραπέμπεται στην εισαγγελία για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Ψυχολόγος έχει επιληφθεί για τη στήριξη των δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος απουσίασαν από το σπίτι.
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




