Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και καταγραφή εικόνων με «κρυφή κάμερα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για παράνομη εμπορία ανθρώπων και καταγραφή εικόνων με «κρυφή κάμερα» συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Διεύθυνσης Ασφάλειας.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 31χρονη αλλοδαπή και 52χρονος Έλληνας υπήκοος, οι οποίοι λειτουργούσαν χωρίς άδεια οίκο ανοχής παραβιάζοντας απόφαση σφράγισής του που εκδόθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στον οίκο ανοχής εντοπίστηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες 27 και 29 ετών, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, οι οποίες εκδίδονταν και παραχωρούσαν τα έσοδα από τη δραστηριότητά τους στους δύο συλληφθέντες, και ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές και απάτες με ποινή φυλάκισης 29 μηνών.
Κατά την έρευνα στους χώρους του οίκου ανοχής οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων βρήκαν παράνομα εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, για το οποίο δεν υπήρχε η απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.
Ξεκίνησε η αυτοψία της Πολεοδομίας στην Πλάκα - Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και «αποδιοργάνωση στον φέροντα οργανισμό»
Τούρκος αντιπτέραρχος: Σενάριο «απόβασης» στη Σάμο με κατάληψη πέντε ελληνικών νησιών
Ο διευθυντής φυλακών που σκότωνε κρατούμενους και κάθε βράδυ επέστρεφαν στο κρεβάτι του για να τον στοιχειώσουν
Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



