Σοκ στην Κρήτη: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις άνδρες - Πληροφορίες πως ήταν φίλοι της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια, σύμφωνα με την ίδια, από τρεις άνδρες στη Χερσόνησο της Κρήτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, η γυναίκα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από φίλους της που ταξίδεψαν μαζί στην Κρήτη για διακοπές.
Η ίδια κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και ανέφερε πως χτυπήθηκε από τρεις άνδρες, από τη Γαλλία, οι οποίοι μετά το συμβάν εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την αστυνομία.
Με βάση την ίδια πηγή, η γυναίκα, με καταγωγή από τη Σερβία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ για να εξετασθεί. Η ίδια φέρει τραύματα από την κακοποίηση, μεταξύ άλλων στη μύτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα έφτασε στην Κρήτη στις 3 Αυγούστου για διακοπές και θα αναχωρούσε αύριο, Κυριακή.
Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
«Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




