Στο Αυτόφωρο ο 87χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο - Τι ισχυρίζεται
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί σήμερα ο 87χρονος που πιάστηκε να καίει ξερά χόρτα στον Άγιο Στέφανο.
Στον ηλικιωμένο ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, στην πλημμεληματική του μορφή και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου. Ο ίδιος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δήλωσε ότι ήθελε να καθαρίσει τον χώρο από τα ξερά χόρτα.
Την αποκάλυψη για τη σύλληψη του ηλικιωμένου έκανε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή που παραχώρησε στο OPEN και στο Ώρα Ελλάδος.
Ο 87χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.
«Η Γαλλία σας αγαπά»: Τα μηνύματα στήριξης από Μακρόν και το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο
Ανατριχιαστικό βίντεο στο Εφετείο: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ σπρώχνει κοπέλα πάνω σε ζαρντινιέρα
«Είναι τραγικό»: Πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα για να είναι φυλακή ο δράστης που πυροβόλησε την κόρη τους
Σοκ στη Σκάλα Ωρωπού: Μπάζωσαν τη θάλασσα στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα Natura
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



