Νέα Φιλαδέλφεια: Κι άλλη επίθεση σε δημοσιογράφο και οπερατέρ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ - Έσπασαν κάμερα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα επίθεση έγινε το απόγευμα σε δημοσιογράφο και οπερατέρ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης υπήρξαν βιαιοπραγίες ενώ έσπασαν και κάμερα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκαν νωρίτερα τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι από οπαδούς.
«Η σημερινή ημέρα θα έπρεπε να είναι μέρα πένθους και περισυλλογής. Δυστυχώς, η νέα θλιβερή απώλεια στον κύκλο της οπαδικής βίας δεν φαίνεται να συνετίζει κανέναν. Αντίθετα, η βία σήμερα στρέφεται κατά των εργαζομένων που καλύπτουν τα γεγονότα. Τονίζουμε ότι, οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι, να ενημερώνουν τους πολίτες από το μέρος του συμβάντος αντιμετωπίζοντας βέβαια με διακριτικότητα και ενσυναίσθηση συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε κατάσταση πένθους ή ψυχικής πίεσης.
Οι συνάδελφοι βρίσκονταν έξω από το γήπεδο ασκώντας το λειτούργημά τους χωρίς να ενοχλούν ή να προκαλούν. Η επίθεση εναντίον τους δεν έχει καμία δικαιολογία».
Το Διοικητικό Συμβούλιο, για άλλη μία φορά, ζητεί από την Πολιτεία να λαμβάνει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα αστυνόμευσης και να προστατεύσει το έργο των συναδέλφων πριν να είναι αργά.
Καβάλα: Γέννησε το 14ο παιδί της - Το συγκινητικό μήνυμα της μαιευτικής κλινικής
Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκροί γονείς και βρέφος σε τροχαίο με βυτιοφόρο
Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού - Η συγκινητική τελευταία της επιθυμία
Πέθανε ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά, Λορέντζο Καριέρε - Είχε γίνει γνωστός μέσα από το «Bar» του MEGA
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



