Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο ντελιβεράς που γρονθοκόπησε 50χρονο - Κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου, ο ντελιβεράς που γρονθοκόπησε σε καυγά έναν 50χρονο, στην Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια. Ακόμη, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.
Η ένταση άρχισε έπειτα από παρατήρηση του 50χρονου στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο. Οι δυο τους άρχισαν να καυγαδίζουν και τότε, ο διανομέας έριξε γροθιά στον άνδρα, ο οποίος λιποθύμησε και, λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου την επόμενη ημέρα κατέληξε.
Διαβάστε ακόμη
«Καταστροφή, σαν να μπαίνεις σε μαύρη τρύπα»: Στάχτες και απόγνωση σε Ψάθα και Πόρτο Γερμενό
Ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Ποιες πόλεις θα δουν 40αρια και πότε - Η ανάλυση Κολυδά
Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν; «Προσχέδια ανταλλάσσονται συνεχώς» λέει το Κατάρ
Τι θα συμβεί όταν ο πύραυλος της SpaceX συγκρουστεί με τη Σελήνη και κατά πόσο θα επηρεαστεί η Γη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



