Nέα Φιλαδέλφεια: Την Παρασκευή στην Ελευσίνα η κηδεία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17:00 στον Ι.Ν του Αγίου Κωνσταντίνου θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media ενώ νωρίτερα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη..».
Οι τρεις μεγάλοι κίνδυνοι της ΑΙ και πόσο πιθανή είναι μια... καταστροφή της ανθρωπότητας
Κατέρρευσε σκεπή κτιρίου στην Ακαδημία Πλάτωνος - Έρευνες για εγκλωβισμένους
Κασιδιάρης: Κυβερνητική αναδίπλωση μετά την πολιτική θύελλα
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 69 οι νεκροί - Τα τρία κενά ασφαλείας πριν από τη σύγκρουση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



