Διάσωση 60 ανθρώπων ανοιχτά της Πύλου - Μεταξύ τους και εννέα παιδιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ολοκληρώθηκε η ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 60 ανθρώπων που επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος, 43 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου.
Πρόκειται για 40 άνδρες, 11 γυναίκες και εννέα παιδιά που παρελήφθησαν από παράκτιο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Κατάκολου.
Οι 60 διασωθέντες, εξετάσθηκαν από κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού και πέρασαν τη νύχτα σε εγκαταστάσεις του λιμεναρχείου. Για την υπόθεση ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μαζί με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και άλλα στελέχη της υπηρεσίας.
Αντιφατικά μηνύματα από το Ιράν για το τέλος του πολέμου - Η ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ και οι εγγυήσεις
Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Erminio τις επόμενες ώρες: Οι «κόκκινες» περιοχές, πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ψάχνει... Κέβιν Κόστνερ: Αγγελία της πρεσβείας των ΗΠΑ για τη θέση του σωματοφύλακα
Η παράνομη στάνη με κατσίκες και κοτόπουλα που ήταν στην ταράτσα του 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



