Ικαρία: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στο 11χρονο παιδί που πνίγηκε στους Φούρνους - Τη Δευτέρα η κηδεία του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή στο 11χρονο παιδί που έχασε τη ζωή του στους Φούρνους Ικαρίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έδειξε καθαρό πνιγμό.
Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις και αναμένεται πλέον η νεκροψία - νεκροτομή να μεταφερθεί στις αρμόδιες Αρχές.
Τη Δευτέρα η κηδεία
Η κηδεία του παιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου.
Όπως έγινε γνωστό μέσα από τα social media, η οικογένεια του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη θα πει το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο Χρήστο στο Νεκροταφείο Καλλιθέας τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του παιδιού.
«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Καρύδης, εντοπίστηκε νεκρός σε σημαδούρα, 50 μέτρα από τη στεριά. Η σορός του μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Σάμο για νεκροψία - νεκροτομή.
Πώς οι εμμονές Τραμπ με το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στη συμφωνία ειρήνης για την Ουκρανία
Οι αγρότες κλείνουν επ' αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων
Μάχη στην Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και μελών του ISIS: Νεκροί τρεις αστυνομικοί και έξι «τρομοκράτες»
«Δεν νιώθω ξεχωριστός»: Το ανθρώπινο παράπονο του Χρήστου Μάστορα στον αέρα του «The Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



