Σοκ στο Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 29χρονη τουρίστρια που έπεσε από μπαλκόνι - Είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Ηρακλείου, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες μία 29χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, η νεαρή από την Ουγγαρία έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, σε περιοχή του Ηρακλείου, το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι νωρίτερα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Από την πτώση η 29χρονη τραυματίστηκε σοβαρά, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να την παραλαμβάνουν και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ. Τα αίτια του συμβάντος διερευνά η αστυνομία.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



