Άγριο έγκλημα στην Ευρυτανία: Πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από λογομαχία!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, καθώς σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον αδερφό του.
Σύμφωνα με το τοπικό Thermonews.gr το απόγευμα της Δευτέρας, τα δύο αδέρφια λογομάχησαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε τον άλλον, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος. Στο σημείο έχουν σπεύσει πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για την διερεύνηση της υπόθεσης.
Διαβάστε ακόμη
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



