Αναστάτωση σε παραλία της Χαλκιδικής με παιδί που χάθηκε: «Ο παππούς του κοιμόταν στην ξαπλώστρα»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναστάτωση προκλήθηκε στην παραλία Σίβηρης στη Χαλκιδική το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, όταν ένα παιδί περίπου πέντε ετών ξέφυγε από την επίβλεψη του παππού του με αποτέλεσμα να χαθεί.
Όταν οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι το παιδί τριγύριζε μόνο του στην παραλία ειδoποίησαν την Αστυνομία και επί μια ώρα έψαχναν τους γονείς του, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο politic.gr.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τελικά ο μικρός συνοδευόταν από τον παππού του, ο οποίος… κοιμόταν στην ξαπλώστρα. Η αναζήτησή του είχε ευτυχώς αίσια κατάληξη, όμως η Αστυνομία κίνησε την διαδικασία του αυτοφώρου για τον παππού.
Διαβάστε ακόμη
Το DNA «μίλησε»: Τι αποκάλυψαν οι εξετάσεις για τα παιδιά του «σπιτιού της φρίκης» στην Κυψέλη
Έναν χρόνο μετά και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος: Το άγριο έγκλημα που σόκαρε το φεστιβάλ Burning Man
Ουκρανικές μυστικές δυνάμεις μπερδεύτηκαν και άρχισαν να πυροβολούν η μία την άλλη - Οργή Ζελένσκι
Από δάγκειο πυρετό μέχρι τσικουνγκούνια: Συναγερμός στο Λονδίνο για κουνούπι που μεταδίδει τροπικές λοιμώξεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



