Απίστευτη κτηνωδία στη Χαλκίδα: Άλογο εντοπίστηκε νεκρό σε δρόμο - Tο βασάνισαν μέχρι θανάτου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απίστευτη κτηνωδία σημειώθηκε στη Χαλκίδα όταν διερχόμενοι από την οδό Γοργοποτάμου, στη συνοικία της Χαραυγής εντόπισαν ένα νεκρό άλογο να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.
Για το θλιβερό περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, προκειμένου να ληφθεί μέριμνα για την απομάκρυνση του νεκρού ζώου από το σημείο και την υγειονομική ταφή του.
Το άλογο φαίνεται πως βασανίστηκε μέχρι θανάτου, καθώς είχε αλυσίδα και σχοινί τυλιγμένο στο στόμα και στο λαιμό και το συγκρατούσαν δεμένο σε στύλο ηλεκτροφωτισμού ενώ δίπλα στον νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος.
Διαβάστε ακόμη
Σύνοδος Κορυφής: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Ποια βαριά θέματα είναι στην ατζέντα
Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές, ο εμφύλιος στην Κουμουνδούρου και η προσγείωση στην πραγματικότητα για την Καρυστιανού
Είναι το Ιράν ο νικητής του πολέμου; Οι «ενέσεις» ανάτασης στην οικονομία του και τα ερωτηματικά
«Δώρο-άδωρο» το «Εξοικονομώ» για τους ιδιοκτήτες; Οι καθυστερήσεις στις εγκρίσεις τινάζουν το πρόγραμμα στον αέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




