«Με μαγιό ή χωρίς, στέλνουμε μήνυμα ενότητας»: Διαμαρτυρία παραθεριστών στη Γαύδο για την απόφαση του δήμου να απαγορεύσει τον γυμνισμό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαμαρτυρία πραγματοποίησε μερίδα παραθεριστών στη Γαύδο δηλώντας την αντίθεσή της στην απόφαση του δήμου να απαγορεύσει τον γυμνισμό σε κεντρικά σημεία.
Συγκεκριμένα, οι γυμνιστές, συγκεντρώθηκαν στην παραλία του Σαρακήνικου με σύνθημα «τσιτσίδια και ντυμένα, όλα ενωμένα!».
Σε ανάρτησή τους, η Πρωτοβουλία Παραθεριστών Γαύδου αναφέρει πως «με μαγιό ή χωρίς, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και ελευθερίας από τη Γαύδο, ενάντια σε όσους προσπαθούν να μας διχάσουν με συντηρητικές αντιλήψεις. Συνυπάρχουμε, σεβόμαστε, αγωνιζόμαστε».
Δείτε το βίντεο με το πανό, τα συνθήματα που μεταξύ άλλων φέρονται εναντίον της δημάρχου λέγοντας: «Ο γυμνισμός στην Γαύδο, όλους μας ενώνει, εκτός από την δήμαρχο που έχει μείνει μόνη».
Διαβάστε ακόμη
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




