«Με μαγιό ή χωρίς, στέλνουμε μήνυμα ενότητας»: Διαμαρτυρία παραθεριστών στη Γαύδο για την απόφαση του δήμου να απαγορεύσει τον γυμνισμό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαμαρτυρία πραγματοποίησε μερίδα παραθεριστών στη Γαύδο δηλώντας την αντίθεσή της στην απόφαση του δήμου να απαγορεύσει τον γυμνισμό σε κεντρικά σημεία.
Συγκεκριμένα, οι γυμνιστές, συγκεντρώθηκαν στην παραλία του Σαρακήνικου με σύνθημα «τσιτσίδια και ντυμένα, όλα ενωμένα!».
Σε ανάρτησή τους, η Πρωτοβουλία Παραθεριστών Γαύδου αναφέρει πως «με μαγιό ή χωρίς, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και ελευθερίας από τη Γαύδο, ενάντια σε όσους προσπαθούν να μας διχάσουν με συντηρητικές αντιλήψεις. Συνυπάρχουμε, σεβόμαστε, αγωνιζόμαστε».
Δείτε το βίντεο με το πανό, τα συνθήματα που μεταξύ άλλων φέρονται εναντίον της δημάρχου λέγοντας: «Ο γυμνισμός στην Γαύδο, όλους μας ενώνει, εκτός από την δήμαρχο που έχει μείνει μόνη».
Διαβάστε ακόμη
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



