Προαστιακός: Ποιες ώρες θα τερματίζουν και θα εκκινούν από το Κορωπί οι συρμοί λόγω αφίξεων επισήμων

Μη προσβάσιμος μέσω του Προαστιακού θα είναι ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για μικρά χρονικά διαστήματα τη Δευτέρα και την Τρίτη εξαιτίας της άφιξης και της αναχώρησης των ηγετών των δυτικών Βαλκανίων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, κατόπιν εντολών της Αστυνομίας, οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Κορωπί, αντί του Αεροδρομίου, σήμερα 21/8 στο διάστημα 16:50-17:10 και αύριο 22/8 στο διάστημα 11:50-12:10, λόγω αφίξεων και αναχωρήσεων επίσημων προσώπων.
Διαβάστε ακόμη
Θα κρατήσει η κατάπαυση πυρός Ισραήλ - Ιράν; Μια εύθραυστη συμφωνία με πολλά ερωτηματικά
Έγκλημα στην Αμφιλοχία: Πώς δολοφόνησε την κουμπάρα του ο 54χρονος - Προηγήθηκε διαπληκτισμός σε κεντρικό σημείο του χωριού
Καρυστιανού για τη μήνυση κατά βουλευτών: «Όσο παρανομείτε, τόσο θα μας βρίσκετε μπροστά σας - Μέχρι τέλους!»
Καλή εμφάνιση και 5,92μ. ο Εμμανουήλ Καραλής στην Οστράβα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr