Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν
Πώς σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα στο Λαγονήσι με τον νεκρό 48χρονο: Προσπάθησε να σώσει το γιο του από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονίζει το δυστύχημα στο Λαγονήσι, με θύμα έναν 47χρονο, που πνίγηκε τελικά ενώ έσωζε το παιδί του από τη θαλάσσια περιοχή.
Πώς συνέβη το τραγικό συμβάν
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 8χρονο παιδί του που βρισκόταν σε στρώμα θαλάσσης παρασύρθηκε από τα ρεύματα γύρω στις 11:00 το πρωί. Ο 47χρονος προσπάθησε να φτάσει κοντά στο γιο του και να τον σώσει. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ναυαγοσώστη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ βαριά κατάσταση, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.
Το παιδί διασώθηκε από σκάφος αναψυχής που ήταν στην περιοχή. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, αλλά παρόλα αυτά τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.
Διαβάστε ακόμη
Καταγγελία Γιαννάκου στο OPEN για εγκληματικές παραλείψεις και ιατρικά λάθη κατά την προσπάθεια ανάνηψης του Μαζωνάκη
Άλλη μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία: Ελεύθερος ο Κασιδιάρης - Ανακοίνωσε κόμμα εν μέσω πανηγυρισμών
Φωτιά στην Κόνιτσα: Για 16η μέρα ενεργό το μέτωπο - Καίει στη χαράδρα του Αώου
Η «Ειρήνη» με Μακρυπούλια, η ανυπάκουη «Λυσιστράτη» και οι εξομολογητικές Σκιαδαρέσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



