Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ανοιχτοί κλιματιζόμενοι χώροι στο Νομαρχείο
Ανοιχτοί για τους πολίτες που έχουν ανάγκη είναι κλιματιζόμενοι χώροι στο κτίριο του Νομαρχείου, στην Αλεξανδρούπολη (Βασ. Αλεξάνδρου και Ψαρρών), με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.
Σε σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «προς αποφυγή συνωστισμού, η υποδοχή στους χώρους του Νομαρχείου θα υπόκειται σε περιορισμό εφόσον φτάσει στα όρια της χωρητικότητας του κτιρίου».
Διαβάστε ακόμη
Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
Δεν κάνουν πίσω Τραμπ και Ισραήλ: Οι ΗΠΑ «έκαναν χάρη στον πλανήτη χτυπώντας το Ιράν» - Συναγερμός στη Βηρυτό για ισραηλινό χτύπημα
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



