Σέρρες: Ανήλικοι Ρομά έκαναν αγορές με κλεμμένες κάρτες
Οι ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι στην πόλη των Σερρών από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και δύο τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκαναν τις αγορές.
Αγορές με κλεμμένες κάρτες με τη μέθοδο των ανέπαφων συναλλαγών έκαναν δύο ανήλικοι Ρομά 16 και 14 ετών στις Σέρρες.
Σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία, οι ανήλικοι διέρρηξαν σπίτι στην πόλη των Σερρών από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και δύο τραπεζικές κάρτες.
Με αυτές, πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα στις Σέρρες, ύψους 100 ευρώ περίπου.
Διαβάστε ακόμη
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Μητσοτάκης: Η ΕΕ να είναι έτοιμη και με σχέδιο σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενους
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



