Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο παιδικής προστασίας στο κέντρο της Αθήνας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 11/08/2023, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, η Υβόννη Π., 15 ετών.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 16/08/23, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Υβόννη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζίν σορτσάκι, μαύρη μπλούζα και άσπρα παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



