Έβρος: Σε κατ' οίκον περιορισμό οι τρεις συλληφθέντες που έκλεισαν σε τρέιλερ τους 13 μετανάστες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενώπιον της ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την κράτηση 13 μεταναστών μέσα σε τρέιλερ στον Έβρο , η οποία αποφάσισε να τεθούν και οι τρεις σε κατ' οίκον περιορισμό. Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν και οι μετανάστες.
Η πρόταση του Εισαγγελέα που αποδίδεται στους τρεις συλληφθέντες αφορά τη διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο.
Εκτός από τις παραπάνω κατηγορίες, τον ιδιοκτήτη του οχήματος βαραίνει και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο εν λόγω άνδρας σε βίντεο που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανιζόταν υπερήφανος για τα «κομμάτια» που -όπως έλεγε- είχε μαζέψει, ενώ ζητούσε από άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. «Βγείτε να τους μαζέψουμε», έλεγε χαρακτηριστικά.
Οι «35» του Συνασπισμού Προθύμων επικύρωσαν εγγυήσεις ασφαλείας: «Ποτέ μια συμφωνία δεν θα σημαίνει παράδοση της Ουκρανίας»
Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε «ευρωστρατό» στην Ουκρανία: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από το Παρίσι
Η φον ντερ Λάιεν «χρυσώνει» το χάπι στους αγρότες για τη Mercosur: Προτείνει αποδέσμευση 45 δισ. ευρώ
Ο «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή που διχάζει, σαρώνει στα εισιτήρια και απογειώνει το ελληνικό box office
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



