Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Νέες λεπτομέρειες για την κατάθεση «κλειδί» - «Ήμουν δίπλα του, τον χτυπούσαν με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Νέες λεπτομέρειες για την κατάθεση του μάρτυρα – κλειδί για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
«Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», κατέθεσε στην ανακρίτρια ο μάρτυρας και συνέχισε: «Τον χτυπούσαν με ξύλα και με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»!
Καταθέτοντας για τη μοιραία νύχτα, ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη λέει ότι έτρεχε μαζί του για να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για 29χρονο, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» από τις Αρχές, αφού εκείνες τις δραματικές στιγμές βρισκόταν δίπλα στον Μιχάλη. Ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια την Πέμπτη και κατέθετε για πάνω από μία ώρα. Είπε ακόμα ότι είδαν ξαφνικά τους Κροάτες να είναι μπροστά τους και να τους επιτίθενται. Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα full face.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



