Κεφαλονιά: Προφυλακιστέος ο εποχικός πυροσβέστης που κατηγορείται για έξι εμπρησμούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος εποχικός πυροσβέστης που κατηγορείται για έξι εμπρησμούς στην Κεφαλονιά.
Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα σύλληψης, από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Ειδικότερα, οι αρχές έστειλαν τη δικογραφία στον εισαγγελέα, ο οποίος στις 22/8 εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.
Ο 42χρονος υπηρετούσε στον Πυροσβεστικό Σταθμό Σάμης. Ο συγκεκριμένος εποχικός πυροσβέστης ομολόγησε ότι έβαλε την φωτιά στις 13 Αυγούστου στην περιοχή Αγία Ειρήνη της Κεφαλονιάς και στη συνέχεια είπε ότι στο παρελθόν είχε βάλει άλλες πέντε πυρκαγιές στο νησί.
Διαβάστε ακόμη
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




