Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει κι αυτός έπαθε ανακοπή και πέθανε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το απόγευμα της Παρασκευής (01/09), στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου, οδηγός έπαθε ανακοπή και πέθανε, αφότου αστυνομικοί του είχαν κάνει σινιάλο να σταματήσει.
Έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε
Συγκεκριμένα, το μπλόκο της αστυνομίας, σε σημείο του ΒΟΑΚ έλεγχε διερχόμενους οδηγούς για παραβάσεις. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο οδηγός υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών, ωστόσο, μόλις πλησίασε στο μπλόκο έχασε τις αισθήσεις του, από ανακοπή καρδιάς.
Οι αστυνομικοί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες να επαναφέρουν τον 60χρονο, κάνοντας και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Δυστυχώς, ωστόσο, ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη σορό του στο Νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.
Με την πλάτη στον τοίχο ο Μερτς μετά τη διπλή εκλογική ήττα σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο
Ήταν η κακιά στιγμή»: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου στη Βουλιαγμένη
Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τα «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Κρήτη, μυστικά και ένα αδύναμο σενάριο
Βλεφαριδοmaxxing: Η νέα τάση του TikTok κάνει τους άνδρες να τριμάρουν τις βλεφαρίδες για... αρρενωπή εμφάνιση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



