Απίστευτο περιστατικό στα Χανιά: Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει κι αυτός έπαθε ανακοπή και πέθανε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το απόγευμα της Παρασκευής (01/09), στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, κοντά στις Βρύσες Αποκορώνου, οδηγός έπαθε ανακοπή και πέθανε, αφότου αστυνομικοί του είχαν κάνει σινιάλο να σταματήσει.
Έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε
Συγκεκριμένα, το μπλόκο της αστυνομίας, σε σημείο του ΒΟΑΚ έλεγχε διερχόμενους οδηγούς για παραβάσεις. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο οδηγός υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών, ωστόσο, μόλις πλησίασε στο μπλόκο έχασε τις αισθήσεις του, από ανακοπή καρδιάς.
Οι αστυνομικοί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες να επαναφέρουν τον 60χρονο, κάνοντας και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Δυστυχώς, ωστόσο, ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη σορό του στο Νοσοκομείο Χανίων για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



