Διάσωση 50 μεταναστών στα ανοιχτά της Σάμου - Ανάμεσά τους τουλάχιστον τέσσερα παιδιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στους 50 ανέρχεται ο αριθμός των μεταναστών που διασώθηκαν από το Λιμενικό Σώμα στα ανοιχτά της Σάμου.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης εντοπίστηκαν και διασώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή Βοριά της Σάμου κοντά στο νησί Πρασσονήσι 25 επιβαίνοντες σε μία ακινητοποιημένη βάρκα. Επρόκειτο για 17 άνδρες, τέσσερις γυναίκες, τρία αγόρια και ένα κορίτσι.
Οι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου και από εκεί στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου.
Σε δεύτερο περιστατικό έγινε η διάσωση άλλων 25 μεταναστών που είχαν ανέβει στο νησί για «Διαπόρτι». Μετά από επιχείρηση που διήρκησε αρκετές ώρες, οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Μαλαγαρίου με ασφάλεια και στη συνέχεια στην κλειστή ελεγχόμενη δομή της Σάμου.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



