Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ευτυχώς, το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου
Το μοντέλο με καταγωγή από την Καλαμάτα έφτασε περίπου στις 10:30 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα. Ευτυχώς, το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου», τόνισε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για τη μεταφορά ποσότητας κοκαΐνης στο αεροδρόμιο της κινεζικής πόλης.
Το μοντέλο με καταγωγή από την Καλαμάτα έφτασε περίπου στις 10:30 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου. Η 21χρονη μίλησε στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και είναι επίσης χαρούμενη για την επιστροφή της στην πατρίδα της.

Διαβάστε ακόμη
Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Ναυάγιο με 18 νεκρούς μετανάστες
«Η ΕΕ πρέπει να καταργηθεί»: Ο Έλον Μάσκ εκτοξεύει απειλές προς την Ευρώπη μετά το πρόστιμο μαμούθ στο Χ
Όταν μια cult μπύρα γίνεται ακριβή συνήθεια: Το φαινόμενο Guinness και ο παράγοντας Gen Z
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



