Κακοκαιρία Daniel - Τυροκόμος δακρύζει μπροστά σε κατεστραμμένη περιουσία 75 χρόνων - «12 εκατ. ευρώ η ζημιά»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σπαρακτική στιγμή εκτυλίχθηκε στη Λάρισα όταν ο ιδιοκτήτης γνωστής τυροκομικής μονάδας είδε την επιχείρησή του, στη Νέα Λεύκη να είναι κατεστραμμένη από την κακοκαιρία Daniel. Η ζημιά που υπέστη είναι περίπου 12 εκατ. ευρώ, όπως ο ίδιος είπε. Η επιχείρησή του ξεκίνησε πριν από 74 χρόνια και χτίστηκε κομμάτι κομμάτι, προκειμένου να μην χρεωθούν στις τράπεζες με δάνεια.
«12 εκατ. είναι η ζημιά. Τι να σας πω; Κάναμε τη μονάδα κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνειο. Περιμένω 700.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ μετά από επένδυση 2 εκατ. και δεν μας έχουν έρθει τα λεφτά. Τεράστια είναι η ζημιά. Να δω τι θα κάνω, είπε αρχικά ο Απόστολος Νούσιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Μου είπαν τα παιδιά να μην μπω μέσα για να μην πάθω έμφραγμα. Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα. Να βγάλουμε τουλάχιστον 80.000 δοχεία. Όλα είναι μέσα στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Κρίμα. Το φτιάξαμε κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνεια. Ήμουν 6 ετών όταν το φτιάξαμε και τώρα είμαι 80 ετών. Δεν έχει έρθει κανείς να δει πώς είμαστε. Να βγάλω το εμπόρευμα, ό,τι μπορώ να σώσω».
Ποια… καμπανάκια χτυπάνε μετά τα δημοσκοπικά ευρήματα: Η διπλή «ανάγνωση» από την κυβέρνηση και οι «αναταράξεις» στην αντιπολίτευση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τα στοιχεία που «γκρεμίζουν» τους ισχυρισμούς του 41χρονου και οι μαρτυρίες για τις εντάσεις
Τα τραπέζια στα νότια προάστια, ο φόβος του Μαξίμου για Σαμαρά και η πικρή αλήθεια για τις τράπεζες
Συρράκο - Καλαρρύτες: Στα αγέρωχα Τζουμέρκα, άνθρωποι και φύση γράφουν ιστορίες αιώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




