Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονίζει γιαγιά 104 ετών - «Περάσαμε πολέμους, πείνα, αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τις δραματικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι στη Θεσσαλία, όπου η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε ανεπανόρθωτες καταστροφές και στοίχισε τη ζωή σε – επίσημα 7 ανθρώπους - μίλησε μια ηλικιωμένη που ζει εδώ και έναν αιώνα και όπως λέει, δεν έχει ξαναδεί τέτοιον εφιάλτη.
Η 104 ετών Σταυρούλα Μπραζιώτη, που ζει στην Πηνειάδα, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ: «Ε, μικρή είμαι μωρέ, 104. Μικρούλα είμαι…» και σημειώνει:
«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τώρα τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας. Αυτό το κακό δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου».
Διαβάστε ακόμη
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



