Κακοκαιρία Daniel - Ελπίδα μέσα στην καταστροφή: Βρέφος 20 ημερών διασώθηκε με ελικόπτερο από τις πλημμύρες στην Καρδίτσα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από την πλημμυρισμένη Καρδίτσα αλλά και από τις επιχειρήσεις διάσωσης που επιχειρεί η Πυροσβεστική.
Το απόγευμα της Παρασκευής, διασώθηκε ένα βρέφος μόλις 20ημέρων από τη Μαραθέα Καρδίτσας, για το οποίο κάτοικος είχε εκπέμψει SOS μέσω της τηλεόρασης του ΟPEN. Το βρέφος φαίνεται ότι είναι καλά στην υγεία του.
Σημειώνεται ότι μόνο σήμερα έχουν διασωθεί 310 άνθρωποι από την Πυροσβεστική ενώ οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται.
Κάτοικος Μαραθέας Καρδίτσας: «Τρομακτική η κατάσταση – Δεν υπάρχει νερό και φαγητό»
Νωρίτερα κάτοικος από τη Μαραθέα Καρδίτσα είχε καταγγείλει στο OPEN την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι του χωριού. «Η κατάσταση είναι τρομακτική πλέον. Ο κόσμος είναι κλεισμένος σε καφετέριες και σπίτια. Δεν υπάρχει νερό και τρόφιμα. Μόνοι μας πάντα, βοήθεια από κανέναν. Υπάρχει νεογέννητο μωρό και άνθρωπος που δεν έχει κάνει αιμοκάθαρση».
Πώς οι εμμονές Τραμπ με το παρελθόν αποτελούν τροχοπέδη στη συμφωνία ειρήνης για την Ουκρανία
Οι αγρότες κλείνουν επ' αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων
Μάχη στην Τουρκία μεταξύ αστυνομίας και μελών του ISIS: Νεκροί τρεις αστυνομικοί και έξι «τρομοκράτες»
«Δεν νιώθω ξεχωριστός»: Το ανθρώπινο παράπονο του Χρήστου Μάστορα στον αέρα του «The Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



