Συνελήφθη στα Ιωάννινα γυναίκα για διασπορά fake news - Έκλαιγε σε βίντεο και μιλούσε για 100 νεκρούς στον Βλοχό Καρδίτσας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων συνελήφθη γυναίκα η οποία εμφανιζόταν σε βίντεο που τις προηγούμενες ημέρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Στο βίντεο η ίδια έκλαιγε σε ένα αμάξι και έκανε λόγο για 100 νεκρούς στο χωριό Βλοχός της Καρδίτσας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.
Όπως μετέδωσε στο OPEN η Σοφία Φασουλάκη, η εν λόγω γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μάλιστα, δεν ήταν καν στην περιοχή της Θεσσαλίας αλλά στα… Ιωάννινα.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων αφού, ευτυχώς, ο Βλοχός δεν έχει δεκάδες θύματα, όπως υποστήριζε η συλληφθείσα.
Διαβάστε ακόμη
Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Έβλεπε τη σφαγή από το 1,5 μέτρο σαν σινεμά» - Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας
Συναγερμός στην Κυψέλη: Παιδί βρήκε ανθρώπινα οστά κοντά σε γήπεδο στην Αλεπότρυπα
Haaretz: Ο Νετανιάχου ήξερε για την επίθεση της Χαμάς και δεν ενημέρωσε την ισραηλινή ασφάλεια
Γαλλία: Ληστές «χτύπησαν» και το μουσείο Ρενουάρ - Έκλεψαν έργα αξίας 9 εκατ.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



