Μαρόκο: Επέστρεψαν σώοι οι 108 επιβάτες της ειδικής πτήσης της Aegean που βίωσαν τον τρομακτικό σεισμό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Επέστρεψαν σήμερα από το Μαρακές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σώοι οι 108 επιβάτες της ειδικής πτήσης επαναπατρισμού της Aegean, η οποία δρομολογήθηκε χθες από την εταιρεία σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών.
Στο Μαρόκο παρέμεινε μικρός αριθμός Ελλήνων πολιτών που αποφάσισαν να παρατείνουν τη διαμονή τους στις τουριστικές περιοχές της χώρας παρά τον ισχυρό σεισμό.
Η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ συνεχίζει να ενημερώνει διαρκώς τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση στη χώρα, προσφέροντας κάθε είδους προξενική συνδρομή.
Διαβάστε ακόμη
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




