Θεσσαλία: Επεισόδια κατά την άφιξη Μητσοτάκη - Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί
Ένταση επικράτησε έξω από το Συντονιστικό Κέντρο Λάρισας κατά τη διάρκεια της άφιξης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο κτίριο, όπου πραγματοποιήθηκε η σύνοδος για τα μέτρα στήριξης προς τους πληγέντες από τη φονική κακοκαιρία Daniel.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν το πλήθος των συγκεντρωμένων κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.
Η τοπικής ιστοσελίδας onlarissa, σημειώνει ότι κάποιοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της Αστυνομίας.
Διαβάστε ακόμη
Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις
Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού
Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



