Μακελειό στην Αρτέμιδα με 6 νεκρούς μετά από πυροβολισμούς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Έξι συνολικά είναι οι νεκροί μετά το περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε στην Αρτέμιδα Αττικής αργά το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το περιστατικό να είναι αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με το περιστατικό να σημειώνεται στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.
Κατά πληροφορίες, εντοπίστηκαν 5 άτομα νεκρά μέσα σε αυτοκίνητό, ενώ ακόμη ένα άτομο βρέθηκε έξω από το όχημα.
Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ, ενώ και οι 6 έφεραν – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- τραύματα από 9αρι πιστόλι.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



