Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι ο αστυνομικός είχε κριθεί πως έπρεπε να υπηρετεί σε θέση άνευ όπλου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Θεσσαλονίκη, μετά τη φρικτή γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καλαμαριά. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως δίνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες για το έγκλημα.
Σύμφωνα με το voria.gr, σε κατάσταση υπηρεσίας γραφείου και άνευ όπλου είχε κρίνει η Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας τον 38χρονο γυναικοκτόνο και αυτόχειρα.
Αυτό σημαίνει ότι ο 38χρονος μπορούσε μόνο να κάνει υπηρεσίες σε κάποια διοικητική υπηρεσία και όχι να είναι μάχιμος αστυνομικός. Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Νέα Ραιδεστό, άνευ όπλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να περίμενε την 42χρονη πρώην σύζυγό του να επιστρέψει στο σπίτι επί της οδού Κομνηνών στην Καλαμαριά, καθώς είχε συνοδεύσει τα δύο παιδιά τους στο σχολείο. Τότε, ο ίδιος φέρεται να χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και όταν η γυναίκα άνοιξε, την πυροβόλησε με την καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η κλήση στην αστυνομία έγινε στις 8:15.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την 42χρονη.
Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




