Κακοκαιρία «Daniel»: Θλιβερές εικόνες - Βυθίστηκε στα λασπόνερα το μνημείο για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η μία τραγωδία συνάντησε την άλλη. Ότι θύμιζε τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη έχει βυθιστεί από τα νερά και τα λασπόνερα μετά την υπερχείλιση του Πηνειού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο από το μνημείο για τα θύματα καθώς το εκκλησάκι, τα καντηλάκια και τα μηνύματα που είχαν αφήσει συγγενείς και φίλοι έχουν παρασυρθεί από τα νερά του Πηνειού που υπερχείλισε από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel.
Η στάθμη του νερού σύμφωνα με τους κατοίκους δεν φαίνεται να υποχωρεί και συγγενείς και φίλοι περιμένουν να πέσουν τα νερά για να κάνουν απολογισμό.
Διαβάστε ακόμη
Θύελλα αντιδράσεων μετά την αποκάλυψη του ethnos.gr για την πρόσληψη της συζύγου του Λαζαρίδη στη θέση του στη ΓΓ Ισότητας
«Τους έλεγα να πάρουμε ασθενοφόρο και φοβόντουσαν μην μπλέξουν» - Τι κατέθεσε φίλος της Μυρτούς
Chinamaxxing: Πώς το διαδίκτυο αναδιαμορφώνει θετικά την Κίνα στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ
Η τεχνητή νοημοσύνη ζωντανεύει το μεγαλείο του Μινωικού πολιτισμού - Πώς ήταν η Κνωσός του 1700 π.Χ.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



