Κακοκαιρία Daniel: Συναγερμός στη Θεσσαλία - Ανεβαίνει η στάθμη του νερού στη λίμνη Κάρλα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλία καθώς υπάρχουν φόβοι για την υπερχείλιση ενός ακόμη φράγματος, καθώς η στάθμη του νερού της λίμνης Κάρλας έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα μετά την κακοκαιρία Daniel. Σύμφωνα με πληροφορίες διεκόπη η κυκλοφορία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ αν ο Πηνειός – μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel – συνεχίζει να φέρνει μεγάλες ποσότητες νερού προς τη λίμνη και τα νερά δεν βρουν άλλο σημείο εκτόνωσης, δεν αποκλείεται η λίμνη Κάρλα να υπερχειλίσει.
Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων:
- Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τα όρια του Νομού Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι του Νομού Λάρισας.
- Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τέλος του φράγματος.
Διαβάστε ακόμη
Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



