Θεσσαλία: Εντοπίστηκε σορός σε ακτή του Πηλίου - Σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα σορός άνδρα στη Μουρτιά Πηλίου πλησίον της ακτής.
Το περιστατικό έχει αναλάβει το Λιμενικό Σώμα και τώρα η σορός μεταφέρεται στο λιμάνι του Βόλου για να ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης.
Αυτή τη στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για το 16ο θύμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel, η οποία στο πέρασμά της προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία.
Σημειώνεται ότι εδώ και μέρες αγνοείται ένας Αυστριακός άνδρας που μαζί με τη σύζυγό του παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά στην παραλία των Ποτιστικών.
Διαβάστε ακόμη
Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



