Κλιμάκιο της ΕΥΠ ανέλαβε τις έρευνες για τους Τούρκους που πέταξαν drone πάνω από ναυτική βάση στον Πόρο - Κατηγορούνται για κατασκοπεία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται δύο Τούρκοι, για τους οποίους είχε γίνει καταγγελία στις Αρχές από το περασμένο Σάββατο, πως πετούσαν drone πάνω από τη ναυτική βάση του Πόρου.
Την ΕΛΑΣ ειδοποίησαν σχετικά, οι υπεύθυνοι της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού και εκδόθηκε σήμα αναζητήσεων προς διάφορες Υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα με περιγραφή των δύο μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, μάρκας BMW, που χρησιμοποίησαν, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Τελικά, περιπολικό εντόπισε τις δύο μηχανές στην Μονεμβασιά και συνελήφθησαν για κατασκοπεία.
Κλιμάκιο της ΕΥΠ στην περιοχή
Στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της ΕΥΠ που έχει αναλάβει τις έρευνες, ώστε να τους ανακρίνει και να καταλήξει στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης, όπως και για να εξεταστεί τυχόν βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.
Ανάλογα με τα δεδομένα, τη συνέχεια της προανάκρισης θα αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια για τον σχηματισμό της δικογραφίας.
«Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



