Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στα αδέλφια της ελληνικής αποστολής που σκοτώθηκαν στη Λιβύη - Στην κηδεία η Σακελλαροπούλου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στην Άντζελα Μοϊρα και τον αδερφό της Φίλλιπ-Αντώνη Μανδάλιο που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη μαζί με τους τρεις Έλληνες ενστόλους που είχαν σταλεί για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Τα δύο αδέρφια ήταν διερμηνείς στην ελληνική αποστολή και παιδιά του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας της Βεγγάζης.
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Βούλας.
Στην κηδεία βρίσκεται και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου καθώς και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσιρας.
Αντί στεφάνων ζητήθηκε από την οικογένεια να δοθούν χρήματα για τους πλημμυροπαθείς στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



