Σε σοβαρή κατάσταση ο 13χρονος που έπεσε από ύψος 5 μέτρων στη Λαμία - Θα χειρουργηθεί στα πόδια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 13χρονος μαθητής που έπεσε στο σχολείο του από ύψος 5 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο 13χρονος βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε κάγκελο στην αυλή του σχολείου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο φέρει σοβαρά τραύματα στο σώμα και στη σπονδυλική στήλη, με την κατάστασή του να κρίνεται –από τους γιατρούς– ως σοβαρή.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μαθητής της Α’ Γυμνασίου βρισκόταν στο χώρο του πίσω προαυλίου και πήγε να καθίσει ακουμπώντας με την πλάτη στα κάγκελα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες άλλων παιδιών. Τότε υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα και βρέθηκε στο κενό από ύψος τουλάχιστον 5 μέτρων!
Στο σημείο επικράτησε πανικός με το Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς να σπεύδουν προς βοήθεια στο μικρό μαθητή που αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και ενώ ο μαθητής είχε αρχίσει να συνέρχεται. Φέροντας σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και εμφανώς στα δύο του πόδια, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από πάνω του για άμεσες εξετάσεις και αξιολόγηση της κατάστασης του.
Στο σημείο έφτασε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο οποίος μετέβη και στο ΓΝ Λαμίας για να ενημερωθεί για την κατάσταση του μαθητή. Επίσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ελένη Μπενιάτα, για να ενημερωθούν πως έγινε το κακό.
Έκλεισε προσωρινά η πρόσβαση στο χώρο, προκειμένου να μην υπάρξει νέο ατύχημα και θα ακολουθήσει επιθεώρηση από ειδικούς της κατάστασης όλης της περίφραξης.
- Επεισόδια στου Ρέντη: Ψάχνουν τον δράστη της επίθεσης στους προσαχθέντες - Έκαιγαν τα ρούχα τους στις τουαλέτες
- Βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή - Μεγάλες οι ζημιές που υπέστη
- Μέχρι τέλους το πάνε οι διαιτητές: «Δεν επιστρέφουμε στα γήπεδα αν δεν ικανοποιηθούμε» - Στο πλευρό της αστυνομίας οι ρέφερι
- Συντάξεις: Αυτές είναι οι αυξήσεις του 2024 - Η ΚΥΑ σε ΦΕΚ
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ποιοι απαλλάσσονται και ποιοι θα πληρώσουν μειωμένο τεκμήριο
- «Έσβησε» πάμφτωχη και ξεχασμένη: Η μεγάλη λαϊκή φωνή, που παραδεχόταν ανοιχτά ο Καζαντζίδης, κηδεύτηκε με δαπάνη του γραφείου τελετών
- «Αύριο είναι η μεγάλη μέρα»: Η προφητεία του καθηγητή Λιαντίνη λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του, που βγήκε αληθινή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr