Συγκίνηση προκαλεί μια γιαγιά από την Καρδίτσα που μεγαλώνει μόνη την εγγονούλα της - Πλημμύρισε το σπίτι της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τεράστια συγκίνηση έχει προκαλέσει στα social media, η ιστορία μιας ηλικιωμένης από χωριό της Καρδίτσας, η οποία μόνη, προσπαθεί να καθαρίσει το πλημμυρισμένο της σπίτι ενώ μεγαλώνει μόνη της και την μικρή της εγγονή, καθώς η κόρη της πέθανε.
Η Αλεξάνδρα Καψαλά βρέθηκε στον Παλαμά πριν από λίγες μέρες για να μοιράσει είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς, με μια ομάδα εθελοντών που δίνουν μεγάλο αγώνα να βοηθήσουν όσους περισσότερους ανθρώπους σε ανάγκη μπορούν. Εκεί, χτύπησαν και την πόρτα της ηλικιωμένης.
Στο βίντεο που ανέβασε και το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πλησιάζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία μόνη της προσπαθεί να σώσει το σπίτι της, καθαρίζοντάς το από τα νερά και τις λάσπες. Μιλώντας στους εθελοντές λέει πως η κόρη της πέθανε και φροντίζει το εγγονάκι της.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, πάρα πολλοί χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες ζητούν τα στοιχεία της γιαγιάς για να βοηθήσουν όπως μπορούν την ίδια και το μωράκι που έμεινε ορφανό από μητέρα.
«Μην ψάχνετε μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρωγμές - Ενωμένοι θα κερδίσουμε»: Η συνέντευξη Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
Θάνατος Μαζωνάκη: Η ώρα της απολογίας για τους γιατρούς - Σε τι θα κληθούν να απαντήσουν και τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
«20 χρόνια Μέτρημα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο ethnos.gr: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο»
Αλέξανδρε, σ'ευχαριστούμε: 20.000 άνθρωποι, ένας «εξωγήινος» Τσουβέλας και μια βραδιά που πέρασε στην Ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



